TJO

början på sportlovet var man sjuk och nu har man inget att göra,men ska åka slalom någon dag :)
måste plugga SO var sjuk så kunnde inte göra provet så det blir nog SO-prov på måndagen eftar lovet,någon som vill göra något med mig under lovet ?

sjuk

orkar inte vara sjuk det är så tråkigt vill bara bli frisk igen -,-
har inte skrivit på länge men mitt internet har inte varit på sin bästa sida om man säger så och nu  tackar jag dig med snälla ord carro ,heheh är inte så bra på datorer om man säger så
ska sova nu jag blir trött bara på att tänka på allt

puss på er (eller inte ni vill nog inte bli sjuka) xd

fredags mys

grattis linnea 14 år !
 dagen har varit okej ,hade no,sv,so och matte.sen när man kom hem var det dags att hjälpa louise,med örhängerna hon skulle på något disco,
var nys ute med izor men innan kollade jag mamma ,pappa och carro vi kollade på "för älskelsen" tror jag :s
fick en bild av izor :)


bild: carolinwallin<3


älskar dig Izor!

har man kul eller har man kul?

jag bara måste till stan, har lixom inte varait där på länge ,ja och i morgon kan man inte (träning) vad ska jag göra mer än att vara vid datorn "kul liv" antar jag
dagen i dag var okej ,när jag kom hem var det ut med izor sen har jag kollat på tv sen kom linnea och vi gick ut med hundarna ,kan inte jag få en egen kamra som inte är "cp"

behöver förslag om vad jag kan skriva om !
SVARA !!!!

dagen i dag

idag började man 9.05,först var det idrott och sen var det SO men mia var sjuk så det blev inget ,så jag emma ,elin och louise gick ner till gården, ja sen gick vi och åt lunch sen var det matte ,språk och sist var det engelska och vi såg på film då och det var "bend it like Beckham" den är jätt bra tycker jag sen var det slut på dagen så man tog bussen hem !
du får krya på dig linnea,(elin och linnea kommer ni ihåg "men nej skolan då" xd )
imorgon : nu är det dags för naturskolan om det så är det sista jag gör nu är det slut på vekan det är dags för naturskolan!!
lungetcupen ska bli kul från fredag till söndag :)
imorgon blir det fredags mys med solsidan om jag hinner hem

ovanlig onsdag

först hade vi NO,sen språk sen gick jag och linnea till bibloteket och gjorde NO läxan (so dem nördarna vi är)när alla andra i klassen var nere på gården xd
sen engelska sen är det igentligen dags för lunch,men då åkte an hem orka vara kvar i skolan när bussen går om 10 minuter.
träningen instäld så jag kollade på i taket lyser stjärnorna ,den är så bra tycker jag !
men nu är jag här och lysnar på musik,

puss & kram !

grattis!

grattis till min louise som blir 10 år idag!

idag började vi 9.15 så jag och linnea tog 9 bussen ,heheh kom försent,sen var det dags att åka hem så ja, louise,elin och linnea tog vika bussen man får gå från hosjöskolan men vem bryr sig?
lite senare kom mormor & morfar ,senare kom moster men fy på dig du glömde min väska,men när dom hade grattat louise så skulle anna gå för hon skulle på bio,och se avatar (den är jätte bra)men när mormor och morfar skulle åka ,så åkte jag ,carro och pappa ,med dem för att hämta en box,(men carro ville ta kort på hundaran)sen åkte jag,carro och pappa hem ,och men då hade kusinerna redan kommit hit när dem hade fåt fika såg gick vi ut och åkte madrass,jonathan våran backe blev bäst!sen skulle ni också åka hem ,så när ni hade åkt försökte pappa koppla in boxen men det gick inte så bra ,så nu sitter jag här och väntar på att "sol sidan" ska börja!


puss på er !

  


grattis louise !
Bild  :elinsuundgren.blogg.se

sovmorgon

sovmorgon i dag ,till 8.35 inte så mycket att sova ut men i morgon börjar vi 9.15 !då kan man sova ut ,men bara det att jag måste gå upp vig 7 ändå fö jag måste gratta min söta louise som blir 10!
nu har jag städat mitt rum,hheheheh det var (mycket)o städat innan om man säger så .
nu har jag valt kläder till i morgon ,eller jag bara tog en ny tröja x'd

alla som läsar min blogg är något specielt !<3


snart..

..dags för sängen ,men jag har iaf tvättat mig med visibly clear.
Jag tycker den är bra (värd att prova)men nu ska jag sova så nu blir det godnatt på er som läser min blogg !
men en sista sak innan jag stänger ner ,jag ska sova med izor ,ÄLSKAR DIG IZOR OCH DET VET DU !<3


man behöver inte prova men den är iaf värd att få någon som provar den :-)


LONDON!!

dagen i skolan var nog bar träning i dag jobbig som fan,men nu ska vi spara pengar till laget så vi kan åka till LONDON !! eller det blir ju om ett och ett halvt år men ändå DET kommer bli super kul med alla i laget,YES ! 
SE UP LONDON FÖR HÄR KOMMER VÄRDENS BÄSTA LAG KORSNÄS IF!!!
fotboll är nog mitt allt !





en bild på den (och mig)som jag nog litar bäst på !


mår dåligt av allt

vill bra leva livet men orkar bara inte ALLT BLIR FEL,vad gör jag för fel!! eller är det du som bra är sur på mig bra för att jag inte ringer ,svara mig se på mig vem är jag för dig ?<3

bokstaven S har mycket att ge!!!

RSS 2.0